Wachtwoord opnieuw instellen
Als u uw wachtwoord vergeten bent, vul dan hieronder uw gebruikersnaam of e-mailadres in. Er zal een e-mail worden verstuurd met een nieuw wachtwoord.
Annuleren
Reset link is verstuurd
Als de e-mail is geregistreerd bij onze site, ontvang je een e-mail met instructies om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Wachtwoord-reset link is verstuurd naar:
Controleer jouw e-mail en voer de bevestigingscode in:
Zie je de e-mail niet?
  • Verstuur Bevestigingslink Opnieuw
  • Opnieuw starten
Sluiten
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met de Klantenservice
TOP VRAGEN

Terug naar Help index

Wat zijn de tips om te onthouden wanneer ik mijn profiel aanmaak?

Het aantal reacties dat u krijgt van andere leden hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van uw profiel. Hier volgen een aantal handige tips:

Upload een foto: Mensen zien graag wie ze een bericht sturen! Profielen met foto's krijgen tot wel tien keer meer bezichtigingen dan profielen zonder foto's. U kunt een foto uploaden met behulp van een digitale camera of een scanner. Als u geen toegang heeft tot een scanner, dan kunnen wij de foto's voor u scannen (tegen lage kosten). Bekijk het onderdeel "Hoe kan ik foto's uploaden?" voor meer details.

Creëer een pakkende titel voor uw profiel: Wanneer leden de vermeldingen op de website doorzoeken, zal uw titel naast uw naam worden vermeld. Over het algemeen zullen titels als "Hoi!" er niet in slagen de aandacht van anderen op te eisen, maar meer persoonlijke titels kunnen dat wel.

Denk na voordat u begint te schrijven: U kunt zoveel schrijven als u zelf wilt in de omschrijvende gedeelten van de inschrijfpagina's. Vertel andere leden over uzelf: waar u van houdt of juist niet, waar u plezier aan beleeft, wat uw persoonlijkheid is, enz. Hoe beter uw profiel, hoe meer mensen het zullen lezen, wat betekent dat u meer reacties zult krijgen. Als u op dit moment niets kunt bedenken, dan kunt u uw profiel altijd later nog aanvullen. Vergeet tevens niet de aanvullende vragen in te vullen - deze zullen anderen u nog beter laten kennenIk krijg geen wachtwoord en ook geen andere e-mails van LekkerAfspreken.nl Lekker Afspreken, Echte Sexdating - LekkerAfspreken!

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?
Hoe kan ik een suggestie voor een verbetering indienen?