Wachtwoord opnieuw instellen
Als u uw wachtwoord vergeten bent, vul dan hieronder uw gebruikersnaam of e-mailadres in. Er zal een e-mail worden verstuurd met een nieuw wachtwoord.
Annuleren
Reset link is verstuurd
Als de e-mail is geregistreerd bij onze site, ontvang je een e-mail met instructies om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen. Wachtwoord-reset link is verstuurd naar:
Controleer jouw e-mail en voer de bevestigingscode in:
Zie je de e-mail niet?
  • Verstuur Bevestigingslink Opnieuw
  • Opnieuw starten
Sluiten
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met de Klantenservice
Zodra ik lid word:

Terug naar Help index


Wat moet ik doen als ik een melding krijg dat mijn wachtwoord incorrect is?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw wachtwoord en gebruikersnaam niet overeenkomen. Gebruik de "terug" knop van uw browser om terug te keren naar het inlogscherm. Verwijder de gegevens in de velden en vul uw inloggegevens opnieuw in. Als u nog altijd niet kunt inloggen, dan raden wij u aan het geautomatiseerde wachtwoord/gebruikersnaam opzoekformulier te gebruiken. Andere redenen zouden kunnen zijn:
  • Uw account werd verwijderd tijdens het beoordelingsprocess. Controleer alstublieft uw e-mails voor een notificatie over deze zaak.
  • U heeft uw account aangepast en heeft een nieuw wachtwoord. Controleer alstublieft uw e-mails voor uw nieuwe wachtwoord en probeer opnieuw in te loggen.
  • Verwijder de cache van uw webbrowser en zorg ervoor dat u geen favoriet of Hotlist-link gebruikt.Ik krijg geen wachtwoord en ook geen andere e-mails van LekkerAfspreken.nl Lekker Afspreken, Echte Sexdating - LekkerAfspreken!

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?
Hoe kan ik een suggestie voor een verbetering indienen?